fotograaf zakelijk portret

Ik fotografeerde dè ONLINE Personal Trainer en voedingscoach vandaag, lekker bij haar thuis!

Jacqueline van Dijk is Personal Trainer en voedingscoach. Zij komt bij jou thuis, maar ze verzorgt ook work-outs online, de zogenaamde  “Thuis Train Challenges”. Hoe fijn is dat! Dat je de deur niet meer uit hoeft naar de sportschool, maar gewoon haar filmpjes thuis kan volgen en kan meedoen. Vandaag fotografeerde ik haar voor de website die ze nog gaat vernieuwen. Hierbij alvast een impressie:  

29
Read More
fotografie beurs

Provada 2019

Hoe leuk.. Een mooie nieuwe opdracht erbij! En wel de fotografie van dè vastgoedbeurs in Nederland, de Provada 2019. Wat een evenement! Met prachtige stands, mooie momenten zoals contractondertekeningen, interessante bijeenkomsten met nog interessantere sprekers. Graag laat ik alvast wat beelden zien van de eerste twee dagen. Nu al zin in morgen!!!     Meer van mijn werk zien? Misschien vind je dit ook leuk:      

0
Read More
zakelijk portret

DPA in the picture

Een tijdje geleden had ik de medewerkers van DPA Blaricum voor de camera. Stuk voor stuk prachtige mensen, vindt U ook niet? Ik fotografeer dus niet alleen events, ook profielfoto’s en zakelijk portret uiteraard! Misschien vind je dit ook interessant: Laura fotografeert dè Gooische kapper;-)  

0
Read More
fotograaf evenement

Real Estate Seminar ‘Disruptieve Technologie in Vastgoed’ in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam

Vorige week was ik de fotograaf op het evenement van Holland ConTechPropTech en Intertrust:  Real Estate Seminar ‘Disruptieve Technologie in Vastgoed’ in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. Met gastsprekers als Wouter de Bruijne van ParkBee en  Floris Kaayk, die in 2011 in het nieuws kwam met de filmpjes in de sociale media en op het weblog van zijn alter ego Jarno Smeets. Hij zou de eerste mens zijn die kon vliegen als een vogel. Wat een inspirerende spreker!  Klik hieronder voor een…

0
Read More

Update het Máxima

Ruim 200 donateurs bezochten woensdag 13 februari de eerste editie van ‘UPDATE-het Máxima’. Mede dankzij de donateurs van de Foundation is het Prinses Máxima Centrum tot stand gekomen en om die reden deze eerste editie van een vanaf nu jaarlijks terugkerend evenement rond Wereldkinderkankerdag. Het bedankevent vond plaatst op de nog leegstaande vierde verdieping van het Centrum. In een studiosetting met een talkshow, werden grote gevers, vertegenwoordigers van fondsen en stichtingen, obligatiehouders en ambassadeurs geïnformeerd over de stand van zaken…

0
Read More
fotograaf events

Co Working meets Blockchain

Vorige week was ik in Amsterdam, bij de Houthavens. Daar is PrimalBase gevestigd, alwaar de Matchmaking meetup Coworking meets Blockchain plaatsvond. Primalbase heeft daar een waanzinnige locatie waar je werkruimtes kan huren voor nog geen 0,50€ per dag! Ik was er echter voor de MatchMaking Meetup van Holland Contech Proptech. Zij hadden weer interessante sprekers te gast uit Nederland, Slovenie en China! Kijk hier voor een indruk:    

0
Read More
fotograaf event

Terugblikken en vooruitkijken

3 januari 2019. Het nieuwe jaar is begonnen, en  ideeën en plannen voor de komende maanden bruisen weer lekker door mijn hoofd. Ik ga ze met jullie delen, maar niet vòòr ik even terug kijk naar 2018:   FOCUS: Een jaar geleden heb ik mijn focus meer op de zakelijke markt gelegd, en dan met name op de fotografie van congressen en evenementen. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om een verhaal vast te leggen van een event, dat vaak…

0
Read More
business event

Shooting for Autodesk Connect and Construct Summit

Gisteren fotografeerde ik het business event voor AutoDesk en Holland Contech & Proptech, de Connect and Construct Summit. Op een waanzinnige locatie, the Eyemuseum in Amsterdam, kwamen ruim 300 bedrijven bijeen om te praten over innovatie en Artificial Intelligence in de bouw. Hierbij een impressie. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt? Een reactie hieronder achterlaten vind ik altijd leuk;-) Dit vind je misschien ook interessant:

2
Read More

Ja ik wil een shoot boeken!

Vul hieronder uw (bedrijfs,-)gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op, of bel 06- 15 16 25 45  

Read More
Laura op Social Media
Laura Hermans Fotografie