Een profielfotoshoot op locatie is een shoot voor 1 persoon, gericht op een foto voor je CV, social media zoals LinkedIn of je eigen website als ZZP’er. De locatie is in overleg. Bij een profielfoto werkt de achtergrond minimaal mee en is neutraal. Op locatie is de achtergrond dus vaak de natuur, of een wand of een muur ( vaag). Alle aandacht gaat naar het gezicht. Fijn aan aan een shoot op locatie ( buiten) is dat we met daglicht kunnen werken, hetgeen een natuurgetrouw en mooi effect geeft. Ik fotografeer je van dichtbij, dus close-up of half-portret. Het gaat hier heel duidelijk om een profielfoto. Wilt u liever een zakelijk portret ( met vaak wat meer informatie op de achtergrond), boek dan een bedrijfsreportage/ zakelijk portret voor 1 of meerdere personen.

  • € 175,00 excl. BTW: Profielfotoshoot XL: Bij deze shoot fotografeer ik je ongeveer een 45 minuten. Je kan hierdoor afwisselen met kleding, ik laat ik je meerdere houdingen aannemen, en we zoeken meerdere plekken buiten op. Tevens zijn er vier bestanden inbegrepen. Datum is in overleg.  Achteraf ontvang je een link met een selectie van de beste foto’s, waarvan je 4 bestanden mag uitkiezen. Deze krijg je in kleur en zwart-wit. Extra bestanden kosten € 30,00 per stuk. 
  • € 85,00 excl. BTW : Profielfotoshoot L : Bij deze shoot werken we iets sneller ( ik fotografeer ongeveer half uurtje), en is er 1 bestand inbegrepen in kleur en zwart-wit. Achteraf ontvang je een link waar je de beste foto op kunt uitkiezen. Extra bestanden kosten € 30,00 per stuk

 

Toch liever een foto met een achtergrond? Kijk dan hier:

Profielfoto Studio

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ja ik wil een shoot boeken!

Vul hieronder uw (bedrijfs,-)gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op, of bel 06- 15 16 25 45  

Read More
Laura op Social Media
Laura Hermans Fotografie