3 januari 2019. Het nieuwe jaar is begonnen, en  ideeën en plannen voor de komende maanden bruisen weer lekker door mijn hoofd. Ik ga ze met jullie delen, maar niet vòòr ik even terug kijk naar 2018:

 

FOCUS:

Een jaar geleden heb ik mijn focus meer op de zakelijke markt gelegd, en dan met name op de fotografie van congressen en evenementen. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om een verhaal vast te leggen van een event, dat vaak met heel veel zorg en aandacht is georganiseerd. Opdrachtgevers besteden veel tijd en geld aan het kiezen van de juiste locatie, interessante sprekers, lekker eten, mooie details etc. Gelukkig wordt er dan ook aan een fotograaf gedacht! Ik word altijd weer enthousiast om al deze facetten goed in kaart te brengen en me vrij te bewegen op congressen en events, en zodoende mijn creativiteit volledig los te kunnen laten op alles wat ik zie. Natuurlijk houd ik daarbij rekening met de wensen van mijn opdrachtgever, om o.a. de juiste personen en momenten vast te leggen. Uiteraard bespreken we vooraf altijd wat er op een dergelijk event ècht belangrijk is, zodat die beelden in elk geval terugkomen. Leuk te horen was het afgelopen jaar, dat ik bij diverse events de verwachting echt schijn te hebben overtroffen en mijn klanten blij zijn dat ik het hele verhaal goed heb weten vast te leggen.

Een groot compliment vind ik het dan ook, dat ik inmiddels een vaste samenwerking heb weten aan te gaan met Holland ConTechPropTech, het Prinses Máxima Centrum, en sinds kort ook de Sales Marketing Group. Partijen die geregeld evenementen en congressen organiseren, en hoe langer we samenwerken, hoe beter ik natuurlijk ook weet hoe mijn opdrachtgever het graag wil.  Daarnaast leer ik zo steeds beter de mensen kennen, en kan ik nog beter alles in beeld brengen daardoor. Ik wil hen dus ook allen bedanken voor de mooie samenwerking in 2018 en hoop op een goede voortzetting in 2019!

Maar ook bedrijven zoals AutoDesk, Deelen Makelaars, Voigt Travel, Atricure, Expertboard, en WQ for kids,  wil ik bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij hebben gehad vorig jaar. Graag laat ik hieronder een aantal foto’s zien van de verschillende shoots.

VOORUIT:

En dan vooruitkijken… Ik heb er zin in! Mijn doel voor 2019 is om nòg betere foto’s te gaan maken en ook vooral nog veel meer shoots te gaan doen;-) Ik heb een deel van mijn foto-apparatuur vervangen; zo heb ik onder andere een waanzinnige nieuwe camera en een tweede reportageflitser gekocht. Ook staat een gave workshop photoshoppen en lightshaping op de agenda! Dus daar zal het in elk geval niet aan liggen! Mijn harde schijven zijn geformatteerd en opgeschoond, mijn lijf is uitgerust en mijn batterijen zowel letterlijk als figuurlijk opgeladen;-)

Dus… Bel of mail mij gerust als u een event of congres organiseert. Uiteraard blijf ik ook  de LinkedIn-profielen, zakelijke portretten van uw medewerkers fotograferen en leg ik nog steeds graag families en kinderen vast met Shoots by Laura! Tot snel?

 

FOTO’S:

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te bekijken:

Shooting Matchmaking Meetup bij BPD